Thuis

Handan Jinghao Chemical Co., Ltd

Van goede kwaliteit Koolteerhoogte voor verkoop
Werkelijk goed product, en zo verantwoordelijk! Eerlijke Leverancier!

—— Ruth Monelogue

Ik ben online Chatten Nu

Handan Jinghao Chemical Co., Ltd

1 2 3 4 5
Handan Jinghao Chemical Co., Ltd Handan Jinghao Chemical Co., Ltd Handan Jinghao Chemical Co., Ltd Handan Jinghao Chemical Co., Ltd Handan Jinghao Chemical Co., Ltd
Door de fabriek ware huis fabriek binnen fabriek binnen 2 fabriek binnen 3

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : HDJH
Aantal werknemers : 150~199
Jaarlijkse omzet : 5000000-50000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%

Is Chemisch Co. van Handanjinghao, Ltd een verwerking van het steenkoolchemische product en productieondernemingen, de jaarlijkse verwerking van 600 duizend ton koolteer, de productie van het steenkoolchemische product en de verwerkingsbasis. In Mei wordt 2008 het lid van de het chemische productenindustrievereniging van de wereldsteenkool.
In 2004, een capaciteit van de koolteerverwerking van 150 duizend ton; in 2008, de capaciteit van de koolteerverwerking van 450 duizend ton steenkool, een gewijzigde productielijn van de koolteerhoogte van 165 duizend ton, een productie van een verscheidenheid van producten, zoals de productielijn van 180 duizend ton van de middelgrote hoogte van de temperatuurkoolteer. De belangrijkste producten zijn de middelgrote hoogte van de temperatuurkoolteer, gewijzigde koolteerhoogte, koolteerolie, wasolie, creosootolie, anthracene olie, ruw naftaleen, geraffineerd naftaleen, gedekristalliseerde anthracene olieproducten etc….

De fabriek nam in de producten van het steenkoolchemische product meer dan 10 jaar met sterke technische kracht in dienst, uitstekend materiaal, uitstekend vakmanschap. Aanhangend de de „Integriteit, Innovatie, het Harde werk“ bedrijfsfilosofie, producten is populair in geheel China en gevoerd naar Verenigde Arabische Emiraten, India, Rusland, Canada, Qatar, Pakisitan, Korea, Saudi-Arabië, UAS, Japan en andere delen van de wereld uit.

Ons takbedrijf Handan die Helei Co., Ltd bouwen verkoopt allerlei Staalspoor (licht spoor, zwaar spoor, Kraanspoor, Ubeam, richt ik), Staal ronde bar. De welkom nieuwe en oude douane van de wereld roept ons!

Contactgegevens
Handan Jinghao Chemical Co., Ltd

Tel.: 86-0310-7152677

Fax: 86-0310-7152677

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)